آشپزیانواع کیک و دسر

طرز تهیه دسر فلن سوئدی به همراه مواد لازم

مواد لازم:

1- کرم کارامل 1 بسته
2- شیر2لیوان
3- خانه 2 ق غ
4- برای کیک:
5- آرد 1 لیوان و نیم
6- تخم مرغ 2 عدد
7- روغن مایع و شیر ازهرکدام نصف لیوان
8- شکرنصف لیوان
9- پودر کاکائو 3 ق‌غ
10- وانیل نصف ق‌چ
11- بکینگ پودر 1 ق‌غ
12- نمک یک پنسه

طرز تهیه دسر فلن :

پودر کرم کارامل را با دو لیوان شیر مخلوط و روی حرارت ملایم یک دقیقه میجوشانیم.

بعد از اینکه از روی شعله برداشتیم خامه رو اضافه کرده،سس کاراملی داخل بسته را ته قالب چرب شده میریزیم.

کارامل رو داخل قالبمون میریزیم و داخل یخچال میزاریم تا خودشو بگیره
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن 5 دقیقه میزنیم، تا کرم و کشدار بشه
این مهم ترین مرحله ست پس عجله نکنید
شیر رو اضافه کرده و 30 ثانیه هم میزنیم.حالا روغن رو افزوده و دوباره 30 ثانیه هم میزنیم.
آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط و سه بار الک میکنیم،
و طی سه مرحله به بقیه مواد افزوده
با لیسک مواد را دورانی مخلوط میکنیم
در این فاصله روی کارامل بسته شده،
مایه کیک را به آرامی روی کارامل میریزیم
قالب کیک را در یک قالب بزرگتر میگذاریم و داخل قالب بزرگتر تاجایی که قسمت کارامل هست اب میریزیم وهردوقالب رو باهم میگذاریم داخل فر.
کیک را درفر 180 درجه به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار میدهیم.

بعد از پخت کیک اجازه میدهیم خنک شود بعد روش سلفون میکشیم و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال میگذاریم
گوشه های کیک را با چاقو از قالب جدا کرده و براحتی داخل ظرف مورد نظر برمیگردانیم.
اگه کرم کارامل نبسته بود مشکلی نیست اصلا نگران نباشید که موادکیکتون باکارامل مخلوط بشه
اگرمخلوط هم بشه بعدازپخت درست میشه و لایه ها از هم جدا هستند
آب داخل ظرف بزرگتر برای اینه که این کیک با بخار پخته میشه.
حتما باید هفت هشت ساعت توی یخچال باشه بعد ازقالب جداکنید سعی کنید شب درست کنید تاصبح تویخچال باشه.

طرز تهیه دسر تیرامیسو ایتالیایی

 

این بود از طرز تهیه دسر فلن ، اگر مطلب مفید بود آنرا با دوستانتان به اشتراک بگذارید و مجله هزار جور را به آنها معرفی کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن