آشپزیانواع کیک و دسر

طرز تهیه بستنی خوشمزه ؛ به همراه مواد لازم

با مجله هزار جور همراه باشید با، طرز تهیه بستنی خوشمزه .

بستنی و تاریخچه ی بستنی

بستنی نوعی دسر منجمد و مزه‌دار است که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. مقدار این چربی می‌تواند از ۱۰ تا ۱۶ درصد تغییر یابد که معمولاً بستنی‌ها حاوی ۱۴٪ چربی شیر هستند، همچنین بستنی می‌تواند شامل دیگر انواع لبنیات مثل خامه باشد که به همراه مواد شیرین‌کننده و طعم‌دهنده تهیه می‌شود. اولین کارخانه صنعتی بستنی‌سازی جهان در سال ۱۸۵۱در مریلند، کار خود را آغاز نمود.

تاریخچه:

درست شدن بستنی به احتمال زیاد به امپراتوری هخامنشی حدود ۵۰۰ سال قبل از میلاد باز می‌گردد. ایرانیان در زمان هخامنشیان تابستانها بستنی با طعم‌های زعفرانی، میوه‌ای و طعم‌های دیگر مصرف می‌کردند. بر اساس شواهد همچنین حدود 4۰۰ سال قبل از میلاد ایرانیان چیزی شبیه فالوده‌‌های امروزی داشته‌اند که با گلاب مصرف می‌کردند.

منبع: ویکی پدیا

مواد لازم :

1- خامه: ۲ لیوان
2-شیر-عسل: ۴۰۰گرم(یا یک قوطی)
3-توت فرنگی: ۲ پیمانه
4-شکر: ۳ ق غ
5-لیموترش: ۱ عدد
6-پسته: ۱/۲پیمانه

طرز تهیه بستنی خوشمزه :

خامه رو اول یک ساعت در فریز میزاریم وبعد با هم زن خوب میزنیم تا خامه فرم بگیره بعد شیرعسل رو هم اضافه کرده وهم می زنیم تاشیرعسل کاملا به خورد خامه بره.
توت فرنگی رو خورد کرده وبه همراه آب یک عدد لیموترش وشکر مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا آب توت فرنگی ها غلظت پیدا کنه ومیزاریم تا کاملاا خنک بشه ویک ساعت در یخچال میزاریم .
پسته رو هم کاملا خورد میکنیم .
حالا پسته رو به بستنی اضافه میکنیم وبا لیسک چتدبارهم می زنیم وبعد توت فرنگی غلیظ رو هم به بستنی اضافه کرده وباز چندبار هم می زنیم و مواد بستنی رو در ظرف مورد نظر میریزیم وبه مدت ۲۴ ساعت در فریز قرارمیدیم .

این بود از مطلب ما در مورد تهیه بستنی اگر مفید بود آنرا با دوستانتان به اشتراک بگذارید و مجله هزار جور را به آنها معرفی کنید.

بیشتر بخوانید:

  1. کاپ کیک نوتلا را چگونه تهیه کنیم؟

  2. چگونه ذرت مکزیکی درست کنیم؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن