آشپزیانواع کیک و دسر

کاپ کیک نوتلا را چگونه تهیه کنیم؟

مواد لازم کاپ کیک نوتلا:
1- آرد یک پیمانه
2- تخم مرغ 3 عدد
3- بکینگ پودر 1 قاشق
4- وانیل نیم قاشق
5- نوتلا 3 قاشق
6- شیر 1/4 پیمانه
7- کاکائو 3 قاشق
8- کره 100 گرم
9- شکر نصف پیمانه

طرز تهیه کاپ کیک نوتلا:

تمام مواد را از قبل بیرون از یخچال میزارم بعد کره رو در ظرفی ریخته خوب با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود.

بعد شکر و وانیل را اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا مثل خامه فرم گرفته شود.

بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و خوب هم میزنیم و نوتلا را هم اضافه میکنیم ودر آخر مواد خشک را که از قبل 3 بار الک کردیم، کم کم اضافه میکنیم.

باید موادمان تقریبا سفت باشد. تمام مواد و به جز آرد، با دور تند همزن هم میزنیم. و در آخر نصف کاپ کیکا مونو پر می کنیم و توی فر از قبل گرم شده میزاریم دمای 180 به مدت نیم ساعت.

بعد از فر در میاریم میزاریم خنک شه وسط کیک و با اسکوپ در میاریم نوتلا میریزیم و با خود کیک پرش میکنیم و با خامه تزیین میکنیم.

این بود از طرز تهیه کاپ کیک نوتلا اگر مطلب مفید بود آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و مجله هزارجور را به آنها معرفی کنید.

بیشتر بخوانید:

  1. طرز تهیه دسر تیرامیسو ایتالیایی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن