طرز تهیه گرانولا

گرانولا (Granola) یک غذای صبحانه و میان وعده شامل جو پوستکنده، مغز دانهها، عسل یا شیرینکنندههای دیگر مانند شکر قهوهای و گاهی اوقات برنج پوستکنده است، که معمولاً پخته تا زمانی که ترد، تست و قهوهای طلایی شود.
گرانولا چیست؟یک نوع اسنک یا تنقلات به شمار میرود که معمولا در وعده صبحانه یا میان وعده مصرف میشود. گرانولا انواع و اقسام مختلفی دارد ولی معمولا از غلات (جو دو سر معمولا)، عسل رقیق شده، آجیلجات و در آخر میوههای خشک شده تهیه میشود. اگر شما هم عاشق درست کردن تنقلات خوشمزه، مقوی و البته سالم هستید، قطعا از درست کردن این دستور لذت خواهید برد.
مواد لازم :
- عسل رقیق شده: ۵ قاشق غذاخوری
- جو پرک دو سر: ۲۰۰ گرم
- مغز بادام، فندق و …: ۱۵۰گرم
- مغز تخمه کدو: ۱۵۰گرم
- جو پرک دو سر: ۲۰۰ گرم
- پودرنارگیل: ۵۰ گرم
- دارچین: به میزان دلخواه
- میوههای خشک: ۵۰گرم
- روغن گیاهی: ۵ قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل: به میزان لازم
- کنجد: به میزان لازم
دستور تهیه گرانولا :
جو پرک، مغزهای خورد شده، دارچین، پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید. عسل رقیق شده، روغن مایع گیاهی، عصاره وانیل را با هم خوب مخلوط کنید و به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. مواد مخلوط شده را کف سینی فر بریزید و کاملا پهن کنید.سینی را درون فر به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه (معمولا ۵ دقیقه) با قاشقی مناسب مواد هم بزنید و کمی بکوبید تا تمام مواد و مغزها خوب طلایی شود. در انتهای پخت میوههای خشک خورد شده را نیز بیافزایید، از فر درآورید و بگذارید سرد شود. می توانید بعد از سرد شدن به آن کشمش و خرما یا شکلات قطعه شده اضافه کنید.
منبع:foodculture.ir