آشپزیمیان وعده ها

طرز تهیه گرانولا

گرانولا (Granola) یک غذای صبحانه و میان وعده شامل جو پوست‌کنده، مغز دانه‌ها، عسل یا شیرین‌کننده‌های دیگر مانند شکر قهوه‌ای و گاهی اوقات برنج پوست‌کنده است، که معمولاً پخته تا زمانی که ترد، تست و قهوه‌ای طلایی شود.

گرانولا چیست؟یک نوع اسنک یا تنقلات به شمار می‌رود که معمولا در وعده صبحانه یا میان وعده مصرف می‌شود. گرانولا انواع و اقسام مختلفی دارد ولی معمولا از غلات (جو دو سر معمولا)، عسل رقیق شده، آجیل‌جات و در آخر میوه‌های خشک شده تهیه می‌شود. اگر شما هم عاشق درست کردن تنقلات خوشمزه، مقوی و البته سالم هستید، قطعا از درست کردن این دستور لذت خواهید برد.

گرانولا

مواد لازم :

  1. عسل رقیق شده: ۵ قاشق غذاخوری
  2. جو پرک دو سر: ۲۰۰ گرم
  3. مغز بادام، فندق و …: ۱۵۰گرم
  4. مغز تخمه کدو: ۱۵۰گرم
  5. جو پرک دو سر: ۲۰۰ گرم
  6. پودرنارگیل: ۵۰ گرم
  7. دارچین: به میزان دلخواه
  8. میوه‌های خشک: ۵۰گرم
  9. روغن گیاهی: ۵ قاشق غذاخوری
  10. عصاره وانیل: به میزان لازم
  11. کنجد: به میزان لازم

دستور تهیه گرانولا :

جو پرک، مغزهای خورد شده، دارچین، پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید. عسل رقیق شده، روغن مایع گیاهی، عصاره وانیل را با هم خوب مخلوط کنید و به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. مواد مخلوط شده را کف سینی فر بریزید و کاملا پهن کنید.سینی را درون فر به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه (معمولا ۵ دقیقه) با قاشقی مناسب مواد هم بزنید و کمی بکوبید تا تمام مواد و مغزها خوب طلایی شود. در انتهای پخت میوه‌های خشک خورد شده را نیز بیافزایید، از فر درآورید و بگذارید سرد شود. می توانید بعد از سرد شدن به آن کشمش و خرما یا شکلات قطعه شده اضافه کنید.

دستور تهیه ی گرانولاگرانولا

منبع:foodculture.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن